Eskişehir operasyon Haberleri

eskişehir operasyon haberleri ve güncel eskişehir operasyon gelişmeleri, eskişehir operasyon ile ilgili tüm video, eskişehir operasyon fotoğrafları ve eskişehir operasyon haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ekiplerince uyuşturucu madde ticaretinin engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şüpheli yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Eskişehir’in de bulunduğu 13 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-31" operasyonunda Interpol'ün kırmızı bülten ve difüzyon...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında çok sayıda silah, tüfek ve mermi ele geçirildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu şuçlu şahıslara adeta göz açtırılmıyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan 'Asayiş Suçlarına Yönelik Sabit Yol ve Hareketli ŞOK' uygulamalarda bin 140 şahıs sorgulanıp, 282...

ESKİŞEHİR HABER

Antalya merkezi 16 ilde eş zamanlı düzenlenen ve içerisinde Eskişehir’in de bulunduğu 'Sibergöz-14' operasyonlarında 120 şüpheli gözaltına alındı.

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu 16 ilde eş zamanlı olarak “Sibergöz-14” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde farklı sürelerde hapis cezaları bulunan 76 kişi yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde çeşitli suçlardan aranması bulunan 46'sı hükümlü olmak üzere toplam 145 şüpheli yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 18 kişiden 9’u tutuklandı.

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu ve 11 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "Kafes 28 Operasyonu" kapsamında 18 ülke...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 184 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de yılbaşında piyasaya sürmek üzere sahte alkol imal ettikleri iddiası ile yakalanan 4 şüpheliden 3’ü adliyeye sevk edildi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de uyuşturucu maddeleri piyasaya sürme hazırlığında olan 2 şüpheli polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu 36 ilde eş zamanlı düzenlenen “SİBERGÖZ-10” operasyonlarında 144 şüphelinin yakalandığını açıkladı.