Eskişehir operasyon Haberleri

eskişehir operasyon haberleri ve güncel eskişehir operasyon gelişmeleri, eskişehir operasyon ile ilgili tüm video, eskişehir operasyon fotoğrafları ve eskişehir operasyon haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde gerçekleştirilen ‘Kafes-18 Operasyonu’ kapsamında yakalanan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13’ü tutuklandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de sosyal medya üzerinden ‘Sanal yatırım danışmanlığı’ adı altında yüklü miktarda kripto para dolandırıcılığı yapan 2 kişi yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı düzenlenen ve 300 polisin katıldığı ‘Kafes-18 Operasyonu’ kapsamında çok sayıda suça karıştığı tespit...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde 300 polisin katılımıyla eş zamanlı düzenlenen ‘Kafes-18 Operasyonu’ ile çok sayıda 36 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, hapis cezası bulunan 40 kişinin de içerisinde bulunduğu 116 kişi kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de kaçak yollardan elde ettiği 500 adet elektronik sigarayı satmak isteyen şahsa, jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de otomobil çaldıkları tespit edilen 3 şüpheli polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde kıskıvrak yakalandı.

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu 37 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-18 Operasyonu” kapsamında 39 organize suç...

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu Türkiye genelindeki bütün illerde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiğini duyurdu.

ESKİŞEHİR HABER

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Eskişehir’in de bulunduğu 73 ilde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen Mercek-7 operasyonunda bin 264 şüphelinin gözaltına...

ESKİŞEHİR HABER

Rize’den kaçak yollardan temin ettiği silah ve mermileri Eskişehir’de satacağı tespit edilen şahsa jandarma ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.