Feci kaza Haberleri

feci kaza haberleri ve güncel feci kaza gelişmeleri, feci kaza ile ilgili tüm video, feci kaza fotoğrafları ve feci kaza haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirleme göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise...

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da bir tırın çarptığı otomobilde yaralanan 3 polis memurundan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Karşıdan karşıya geçmeye çalışanların arasına, hızlı bir şekilde giden araç daldı. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edilmesine rağmen kazada...

TÜRKİYE

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde iki aracın çarpıştığı kazada ölü sayısı 3’e yükseldi. Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

ESKİŞEHİR HABER

Ankara- Eskişehir yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan aileye araç çarptı. Kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da, otomobil ve traktör çarpıştı. Kazada traktör ortadan ikiye bölünürken 2 si çocuk toplamda 5 kişi yaralandı.

ESKİŞEHİR HABER

34 EUT 304 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetini kaybederek 26 TP 772 kamyona arkadan çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir-Bilecik Karayolu üzerinde kaza meydana geldi. 41 yaşındaki Yusuf K. direksiyon hakimiyetini kaybetti. 3’ü çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı.

TÜRKİYE

Bursa’da 58 yaşındaki Raif Ç. idaresindeki 16 BYE 76 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına düştü. Araç içerisinde bulunan...

TÜRKİYE

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.