Gaziantep Haberleri

gaziantep haberleri ve güncel gaziantep gelişmeleri, gaziantep ile ilgili tüm video, gaziantep fotoğrafları ve gaziantep haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Gaziantep’in geleneksel sokak lezzeti olan nohut dürümünü Eskişehir'de vatandaşlarla tanıştıran Ahmet Karaca, gösterilen ilgiden hayli memnun.

TÜRKİYE

Gaziantep'te polis helikopterinin kaza kırıma uğrayarak düşmesinin ardından şehit olan 2 pilot polisin naaşı, morga kaldırıldı.

TÜRKİYE

Bir inşaat firmasının şantiyesinde elektrik ustası olarak çalışan Mehmet Arslan, kaldığı konteynerde elektrikli ısıtıcısından çıkan yangında hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Gaziantep’te boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise...

ASAYİŞ

Gaziantep’te gençler arasında kuş meselesi yüzünden yaşandığı iddia edilen bıçaklı kavgada kalbinden bıçaklanan 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Yoğun yağış ve sisin etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 2 tır ve yolcu otobüsü çarpıştı. 1 ölü ve 15 yaralı var.