Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir kişi annesinden para alamayınca, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi.

ASAYİŞ

Konya’da bir kişi tartıştığı anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı torun ise polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

TÜRKİYE

Aksaray’da ailesinin bulunduğu otomobilden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa tur otobüsü çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...

ASAYİŞ

Malatya’da bir kadın, tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan vatandaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 'kasten yaralama' suçundan aranan şahıs, polise teslim olmamak için eşi, çocuğu ve kayınvalidesini evde rehin aldı. Eve...

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün oy verme işlemi sırasında 1 kişinin öldüğü 12 kişinin yaralandığı iki muhtar adayı aileleri arasında çıkan...

ASAYİŞ

Bağcılar’da, özel güvenlik görevlisi adam, ayrılma aşamasında olan 43 yaşındaki sevgilisini öldürerek kaçtı. Polisin çalışmasının ardından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Avcılar’da bir şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşini silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.

TÜRKİYE

Bursa’da cezaevinden izne gelen şahıs; para vermediği gerekçesiyle ablasını bıçakla rehin aldı. Korku dolu anlar yaşayan kadını, polis ekipleri kurtardı.

TÜRKİYE

Aydın'ın Buharkent ilçesinde eşini kasten öldürme suçundan aranan şüpheli, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

ASAYİŞ

Adana’da bir kişiyi öldürdüğü öne sürülen iki kişi tutuklandı. Şahısların cinayeti işledikten sonra ihbarda bulunup olay yerine gelince yakalandığı öğrenildi.

TÜRKİYE

Adıyaman’da 72 yaşındaki bir kişi, tartıştığı 71 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldürdü.

TÜRKİYE

İzmir'in Konak ilçesinde, parkta oturdukları sırada sebepsiz yere bıçaklı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki İlayda Alkan vefat etti. Annesi de yaralandı.