Hayatını kaybetti Haberleri

hayatını kaybetti haberleri ve güncel hayatını kaybetti gelişmeleri, hayatını kaybetti ile ilgili tüm video, hayatını kaybetti fotoğrafları ve hayatını kaybetti haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Samsun'da görevi başında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, son yolculuğuna uğurlandı.

TÜRKİYE

Aksaray’da ailesinin bulunduğu otomobilden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa tur otobüsü çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden bir doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafif ticari araç şarampole devrildi ve meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...

TÜRKİYE

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirleme göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise...

TÜRKİYE

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ölü bulunan 2 kardeşin sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği belirlendi.

ASAYİŞ

Malatya’da bir kadın, tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir evde 2 genç ölü bulundu. Ekiplerin olay hakkındaki çalışmaları devam ediyor.

TÜRKİYE

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 7 gününde meydana gelen 4 bin 370 trafik kazasında, 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7...

TÜRKİYE

Rize’nin Güneysu ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

İzmir'in Bergama ilçesinde otomobilin motosiklete arkadan çarptığı trafik kazasında, motosiklet üzerindeki 2 genç hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Tokat'ta bir kişi, miras davası nedeniyle aralarında kavga çıkan eniştesini av tüfeğiyle öldürdü, ablasını ise yaraladı.

TÜRKİYE

Gaziantep’te babasının kullandığı traktörün altında kalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.