Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNDEM

Büyükçekmece’de seyir halindeki otomobil, yol kenarındaki göle uçtu. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜNDEM

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi spiralle odun keserken iki ayağını ve elini kesti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de tarlada çalışırken bilinmeyen bir nedenden dolayı devrilen traktörünün altında kalan 74 yaşındaki vatandaş, yaşamını yitirdi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de seyir halindeki kamyona arkadan çarpan motosikletin 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayata gözlerini yumdu.

ASAYİŞ

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar...

ASAYİŞ

Antalya’nın Serik ilçesinde ormanlık alanda bulunan bağ evinde karı kocanın cansız bedeni bulundu. Jandarma ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.

ASAYİŞ

Ağrı’nın Patnos ilçesinde eşiyle tartışan adam, önce eşini sonra da kayınvalidesini bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM

Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde dün öğle saatlerinde dereye düşerek kaybolan 6 yaşındaki çocuğun cansız bedenine yaklaşık olarak 23 saat sonra ulaşıldı.

GÜNDEM

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafif ticari araç şarampole devrildi ve meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirleme göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise...

GÜNDEM

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil devrildi; 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Spil Dağı'nda bulunan bir derede bulunan ceset çürümüş haldeki ceset ürküttü. Ekiplerin 500 metre tırmanışıyla 5 saatte ancak indirilebildi.

GÜNDEM

Bursa'nın İnegöl ilçesinde beraber araçla şehir turu attığı arkadaşını bıçakla ağır yaraladı. Jandarma komutanlığı ekipleri kaçan şüpheliyi kısa sürede yakalanıp...

ESKİŞEHİR HABER

Kilis’te 8 ayrı ilden toplanarak kaçak kazı yapan 13 şüpheli, jandarmanın operasyonunda kazdıkları kuyunun başında suçüstü yakalandı.