Nebi hatipoğlu Haberleri

nebi hatipoğlu haberleri ve güncel nebi hatipoğlu gelişmeleri, nebi hatipoğlu ile ilgili tüm video, nebi hatipoğlu fotoğrafları ve nebi hatipoğlu haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Hüseyin Akçar: "Ayşe Ünlüce hukukçu ve hakimlik geçmişi olan çok iyi ve liyakatli bir insandır. Aydın Ünlüce de hiçbir zaman...

ESKİŞEHİR HABER

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, su kartı doldurma noktasında ‘su çilesi çekiyoruz’ diyen vatandaşlara çözüm sözü...

ESKİŞEHİR HABER

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, katıldığı bir televizyon programında, kendisini eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı...

ESKİŞEHİR HABER

Dikey mimariye karşıyız. 4-5 kat demek yüksek kat demek değildir. Eskişehir’i çok hızlı bir şekilde depreme dayanıklı bir hale getireceğiz.

ESKİŞEHİR HABER

Nebi Hatipoğlu: "Eskişehir’de şu an çeşmelerden akan su ile çay bile demlenemiyor. Biz bu sorunu çözeceğiz.”

ESKİŞEHİR HABER

Nebi Hatipoğlu: "Biz seçimleri kazandığımız gibi ucuzlatacağız. Eskişehir’de su fiyatlarına en az yüzde 40’lık bir indirim uygulayacağız."

ESKİŞEHİR HABER

Nebi Hatipoğlu: "Eskişehir’de inanılmaz bir trafik bir sorunu var. Belediyemiz bu konuda hiçbir şey yapmıyor. Bir tane katlı kavşak yapılmamış."

ESKİŞEHİR HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. 31 Mart Yerel seçimlerin ardından Eskişehir’de TEKNOFEST düzenlenecek.

ESKİŞEHİRSPOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehirsporlu gencin sorusunu yanıtladı. O görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ESKİŞEHİR HABER

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu: "Öncelikle öğrencilerin yaşadığı kampüs ve çevresindeki alanlarda internet ücretsiz olacak."

ESKİŞEHİR HABER

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, CHP Eskişehir ilçe belediye başkanları tanıtım toplantısında kendisi hakkında ağır sözler...

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Musab Tayyip Altınkaynak’ın nikah töreni, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tarafından kıyıldı.

ESKİŞEHİR HABER

Nebi Hatipoğlu: "Eskişehirli hemşehrilerim; artık kentimizdeki bu dekor belediyeciliğine bir son verme vakti gerçektende geldi."

ESKİŞEHİR HABER

Nebi Hatipoğlu: "Esnaf rahatlayacak ki belediye ve Eskişehir büyüsün. Biz var gücümüzle esnaf ve vatandaşımız için çalışmaya hazırız."

ESKİŞEHİR HABER

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, sınavlarına çalışmak için kütüphanede bulunan üniversitelilere sıcak çorba ikramında bulundu.