Ölü bulundu Haberleri

ölü bulundu haberleri ve güncel ölü bulundu gelişmeleri, ölü bulundu ile ilgili tüm video, ölü bulundu fotoğrafları ve ölü bulundu haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Sakarya’nın Erenler ilçesinde 44 yaşındaki adam otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. İnceleme yapan polis ekipleri otomobilde notlar buldu.

ASAYİŞ

Başakşehir’de E.D. isimli yabancı uyruklu kadın, evinde boğulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Kadının cesedi adli tıp morguna sevk edildi.

ASAYİŞ

Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü, ormanlık alanda aracına 500 metre uzaklıkta ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

ASAYİŞ

Rize’de yalnız yaşayan 47 yaşındaki vatandaşın evinde cansız bedeni bulundu. Ölen şahsın cansız bedeni otopsiye gönderildi.

ASAYİŞ

Antalya'da yalnız yaşayan 69 yaşındaki adam, evinin banyosunda bakıcısı tarafından ölü bulundu.

TÜRKİYE

Denizli'de 60 yaşındaki şahıs, aynı zamanda ofis olarak da kullandığı tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.

ASAYİŞ

Antalya’nın Serik ilçesinde ormanlık alanda bulunan bağ evinde karı kocanın cansız bedeni bulundu. Jandarma ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.

ASAYİŞ

Bartın'da servis şoförlüğü yapan 59 yaşındaki Halil Gün, evinin çatı katında ölü bulundu.

ASAYİŞ

Bursa’da 19 yaşındaki genç yanında tüfekle birlikte ölü bulundu. Polis ekipleri olay hakkında çok yönlü soruşturma başlattı.

TÜRKİYE

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde bulunan dinlenme tesisinde park halindeki tırda bir kişi ölü halde bulundu.

TÜRKİYE

Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Dün Çalış...

TÜRKİYE

Afyonkarahisar’da yaşanan olayda evsiz oldukları belirtilen 2 şahıstan biri kaldıkları metruk evde ölü halde bulundu.