Otopsi Haberleri

otopsi haberleri ve güncel otopsi gelişmeleri, otopsi ile ilgili tüm video, otopsi fotoğrafları ve otopsi haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Van’ın Çaldıran ilçesinde görevli genç öğretmen, evinde ölü bulundu. Ölen öğretmenin cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

ASAYİŞ

Denizli’de yalnız yaşayan şahıs, evinde ölü bulundu. Ölen şahsın yanı başında kolonya karışımlı sahte alkol karışımlı madde bulundu.

ASAYİŞ

Kırklareli'nde kayıp olarak aranan vatandaş sazlıkların içinde tüfekle vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili S.T. (33) gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 6 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni gölette bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ASAYİŞ

Küçükçekmece’de 4 katlı bir apartmanın giriş katında yaşayan bir kadın evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ASAYİŞ

Sakarya’nın Sapanca ilçesindeki Soğucak Yaylası’nda bir kadın cesedi bulundu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ

Rize’de yalnız yaşayan 47 yaşındaki vatandaşın evinde cansız bedeni bulundu. Ölen şahsın cansız bedeni otopsiye gönderildi.

ASAYİŞ

Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde kaçak kazı yapan 3 defineci jeneratörden sızan gaz sonucu yaşamını yitirdi.

TÜRKİYE

Konya’nın Kulu ilçesinde evde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TÜRKİYE

Denizli'de 60 yaşındaki şahıs, aynı zamanda ofis olarak da kullandığı tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.

TÜRKİYE

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ

Bartın'da servis şoförlüğü yapan 59 yaşındaki Halil Gün, evinin çatı katında ölü bulundu.

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden bir doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Edirne’de boşanma aşamasındaki eşini kurşuna dizerek öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi.