Parçalı bulutlu Haberleri

parçalı bulutlu haberleri ve güncel parçalı bulutlu gelişmeleri, parçalı bulutlu ile ilgili tüm video, parçalı bulutlu fotoğrafları ve parçalı bulutlu haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (30 Nisan Salı) çok bulutlu ve 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (27 Nisan Cumartesi) parçalı bulutlu ve 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (26 Nisan Cuma) parçalı bulutlu ve 18 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (24 Nisan Çarşamba) parçalı bulutlu ve 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (23 Nisan Salı) parçalı bulutlu ve 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (16 Nisan Salı) parçalı bulutlu ve 19 derece olacağı tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR HABER

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Eskişehir hava durumunun bugün (27 Mart Çarşamba) çok bulutlu ve 11 derece olacağı tahmin ediliyor.