Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Aydın-İzmir Otoyolu'nda seyir halindeyken başka bir aracın çarpması sonucu savrulan ve tırla çarpışan otomobil hurdaya dönerken, hastaneye kaldırılan İlknur Araz...

TÜRKİYE

Kartal'da hafriyat kamyonunun dorsesinin altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bursa'da dün akşam saatlerinde markette yaşanan tartışmayı ayıran 62 yaşındaki kişi kalbinden bıçaklanması sonra hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından okul çevrelerinde ve okul servislerinde yapılan denetimlerde 10 okul servis aracına 17 bin 690...

TÜRKİYE

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafında yapılan trafik denetimlerinde 21 bin 97 araç kontrol edilirken, 6 bin 101 araca 12...

TÜRKİYE

Arnavutköy'de servis minibüsü ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

TÜRKİYE

Büyükçekmece’de seyir halindeki otomobil, yol kenarındaki göle uçtu. Hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ASAYİŞ

Diyarbakır’da bir plazaya gelen kadın, 14. kattan atlayarak intihar etti. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 yaşındaki bir bebeğin nefes borusuna mama kaçması nedeniyle hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Bakırköy’de kendisini polis süsü vererek yaşlı kadını arayan dolandırıcı hakkında terör örgütünden soruşturma başlatıldığını söyledi.

TÜRKİYE

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan ve süratla kaçmaya devam eden ehliyetsiz sürücü kaçmaya çalışırken kaza yaptı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir iki grup arasında çıkan kavgaya ilişkin polis 8 kişiyi gözaltına aldı.

DÜNYA

Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarından 32 suç kaydı bulunan 15 yaşındaki çocuk hırsızı suçüstü yakaladı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de iddiaya göre alkol çaldığı markete yeniden gelen ve kendisini markette tutmaya çalışan çalışanlara bıçak çeken şahıs, bir apartmanda yakalandı.