Polis ekipleri Haberleri

polis ekipleri haberleri ve güncel polis ekipleri gelişmeleri, polis ekipleri ile ilgili tüm video, polis ekipleri fotoğrafları ve polis ekipleri haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir kişi, kendini asarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Aksaray’da ailesinin bulunduğu otomobilden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa tur otobüsü çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden bir doktor, atış yaptığı tabanca ile başından vurularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...

TÜRKİYE

Edirne’de boşanma aşamasındaki eşini kurşuna dizerek öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi.

TÜRKİYE

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ölü bulunan 2 kardeşin sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği belirlendi.

ASAYİŞ

Malatya’da bir kadın, tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir evde 2 genç ölü bulundu. Ekiplerin olay hakkındaki çalışmaları devam ediyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de kontrolden çıkan otomobilin dükkana girmesi sonucunda sürücü yaralandı.

TÜRKİYE

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir genç babasıyla tartıştıktan sonra bıçaklayarak yaraladı. Ardından kendisi ormanlık bir alanda ölü olarak bulundu.

TÜRKİYE

İzmir'in Bergama ilçesinde otomobilin motosiklete arkadan çarptığı trafik kazasında, motosiklet üzerindeki 2 genç hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Tokat'ta bir kişi, miras davası nedeniyle aralarında kavga çıkan eniştesini av tüfeğiyle öldürdü, ablasını ise yaraladı.

TÜRKİYE

Samsun'un Bafra ilçesinde eşi tarafından sokak ortasında silahla vurularak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ASAYİŞ

Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile genç kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü.

ASAYİŞ

Bursa’da 19 yaşındaki genç yanında tüfekle birlikte ölü bulundu. Polis ekipleri olay hakkında çok yönlü soruşturma başlattı.