Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi spiralle odun keserken iki ayağını ve elini kesti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ

Samsun'da lisede hademe olarak görev yapan şahıs, bir evde bıçaklanarak cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir’de seyir halindeki kamyona arkadan çarpan motosikletin 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayata gözlerini yumdu.

TÜRKİYE

Kayseri'de 2 akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TÜRKİYE

Sivas’ta oyun oynarken hayvanların su içtiği su dolu yalağa düşen 2 yaşındaki kız çocuğu boğularak yaşamını yitirdi.

ASAYİŞ

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar...

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam kaldırıldığı hastanede hayatını...

ASAYİŞ

Malatya’da 30 yaşındaki erkek şahıs, babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ESKİŞEHİR HABER

Muğla’nın Menteşe ilçesinde emekli polis memuru, ziyarete geldiği evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

TÜRKİYE

Bakırköy’de kendisini polis süsü vererek yaşlı kadını arayan dolandırıcı hakkında terör örgütünden soruşturma başlatıldığını söyledi.

ASAYİŞ

Ağrı’nın Patnos ilçesinde eşiyle tartışan adam, önce eşini sonra da kayınvalidesini bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Aksaray’da ailesinin bulunduğu otomobilden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa tur otobüsü çarpması sonucu hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafif ticari araç şarampole devrildi ve meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...