Soruşturma Haberleri

soruşturma haberleri ve güncel soruşturma gelişmeleri, soruşturma ile ilgili tüm video, soruşturma fotoğrafları ve soruşturma haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Ağrı’nın Patnos ilçesinde eşiyle tartışan adam, önce eşini sonra da kayınvalidesini bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Aksaray’da ailesinin bulunduğu otomobilden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa tur otobüsü çarpması sonucu hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜRKİYE

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafif ticari araç şarampole devrildi ve meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...

TÜRKİYE

Edirne’de boşanma aşamasındaki eşini kurşuna dizerek öldüren cinayet şüphelisi adliyeye sevk edildi.

TÜRKİYE

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ölü bulunan 2 kardeşin sobadan sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiği belirlendi.

ASAYİŞ

Malatya’da bir kadın, tartıştığı 29 yaşındaki kocasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir genç babasıyla tartıştıktan sonra bıçaklayarak yaraladı. Ardından kendisi ormanlık bir alanda ölü olarak bulundu.

TÜRKİYE

İzmir'in Bergama ilçesinde otomobilin motosiklete arkadan çarptığı trafik kazasında, motosiklet üzerindeki 2 genç hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bursa’da 19 yaşındaki genç yanında tüfekle birlikte ölü bulundu. Polis ekipleri olay hakkında çok yönlü soruşturma başlattı.

TÜRKİYE

Esenyurt’ta 24 yaşındaki genç kız, 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR HABER

Malatya’da, bir genç tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TÜRKİYE

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi, aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR HABER

Niğde merkez Efendibey Mahallesi’nde tek başına ikamet eden 66 yaşındaki A.G.’den haber almayan yakınları durumu 112'ye bildirdi.