Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Eskişehir Haber | Eskişehir Son Dakika Haberleri sitemizde


TÜRKİYE

9 günlük Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluk...

TÜRKİYE

Araç sahiplerinin periyodik olarak yaptırması gereken muayene işlemlerine ilişkin TÜVTÜRK tarafından dikkat çeken bir bilgilendirme mesajı yayımlandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de trafiğe açık olmayan sokakta duyarsız sürücüler nedeniyle hem yol ortasında hem de kaldırımlarda oluşan araç yoğunluğu yaya geçişlerini zorlaştırdı.

ESKİŞEHİR HABER

Yaklaşan Ramazan Bayramı’nda uzun yola çıkacak araç sürücüleri için tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Ali Curu, “Yürür aksamını doğrudan etkileyecek...

TÜRKİYE

Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.

ESKİŞEHİR HABER

Bilecik - Eskişehir karayolunda ilerleyen tırın dorsesinden düşen camlar nedeniyle trafik akışı durdu.

TÜRKİYE

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde tır ile kamyon çarpıştı. Otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, yolu açma çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir'de polis ekiplerince 113 şahsın ve 71 aracın sorgulandığı uygulamada 4 araca toplamda 41 bin 884 TL cezai işlem uygulandı.

ESKİŞEHİR HABER

Eskişehir- Ankara karayolunda, pancar küspesi yüklü tırın kasasından yola küspe döküldü. Yolun kayganlaşmasına neden olan küspe trafiği olumsuz etkiledi.

ESKİŞEHİR HABER

Metin Güler: "Adaylara kentteki sorunları iletiyoruz. Eksik ve talepleri iletiyoruz. Trafik sorunu ilk akla gelen. Otopark sorunu ciddi bir sorun....