Hakkımızda

EskisehirHaber.com, doğru, hızlı ve tarafsız habercilik ilkesiyle yayın hayatına başlamış, ilkeli habercilik anlayışı ile 8 yıldır yayın yapan Eskişehir Haber sitesidir.

Misyonumuz, değer yaratan, takipçi memnuniyeti ve topluma katkıları ile örnek bir kuruluş olarak Türk medya sektöründe; yazılı, görsel, işitsel ve dijital yayın alanlarında öncü kuruluş olmak ve bu konumunu korumak. Dünyaya açık yönetim anlayışı ile ulusal medya sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer almak.
Değerlerimiz;
1-İnsana saygılı olmak.
2- Doğruluk ve tarafsızlık.
3- Dürüst, ilkeli ve hukuka saygılı yayın anlayışını sürdürmek.
4- Kişinin ve toplumun haklarına ve özel yaşamına saygılı olmak.
5- Çevreye duyarlı olmak.
6- Takipçilerimiz için değer yaratmak takipçilerimizin beklentilerine kaliteli ve istikrarlı yayın anlayışı ile cevap vermek.
Vizyonumuz;
Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, doğru, tarafsız ve güncel haberler ile toplumu bilgilendiren, eğitici ve öğretici içerikli yayınlar geliştiren ve bunları yaygınlaştıran öncü medya grubu olmak. 
Sektördeki tüm yenilikleri takip ederek bu yenilikleri faaliyet alanlarına uygulamak ve topluma ulaşmasını sağlamak.
Görsel-işitsel medya hizmetleri alanında sektöre yön veren, ulusal düzeyde söz sahibi bir otorite olmak.
Gündem ile ilgili her olayda hızlı ve tarafsız haber alabilecek en güvenilir kaynak olmak, bir yayınımız ile ilgili EskisehirHaber.com yayınladıysa doğrudur algısını tüm takipçilerimize benimsemek ve haberdar etme görevini bize yaraşır şekilde yerine getirmiş olmanın verdiği mutluluğu ve huzuru siz değerli okurlarımızla paylaşmak.