Türk Kadınlar Birliği Şubesi, Eskişehir Yazılıkaya Rotary ve Yazılıkaya Rotaract Kulübü ile Uluslararası Inner Wheel Eskişehir Kulüpleri, çok anlamlı bir davranışa imza attı. 

Güzel vakit geçirecekler 

Türk Kadınlar Birliği, Eskişehir Yazılıkaya Rotary ve Rotaract Kulübü ile Uluslararası Inner Wheel Eskişehir Kulüpleri üyeleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Servisinde yatan çocuklara, hastanede daha güzel vakit geçirebilmeleri için bir adet Play Station 4 ve 5 adet tablet hediye ettiler.

Tören düzenlendi 

Bu anlamlı etkinlik için pandemi önlemleri alınarak düzenlenen törene Türk Kadınlar Birliği Eskişehir Şubesi, Yazılıkaya Rotary Kulübü Başkanı Hikmet İrem Kumbasar, Yazılıkaya Rotaract Kulübü Başkanı Uğur Berkay Tamer, Inner Wheel Derneği Başkanı Günay Çelik,  Hastane Başhekimi Prof. Dr. Muhammad Evvah Karakılıç, Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi bilim dalı başkanı.Prof. Dr. Özcan Bör, Öğretim Üyesi Dr. Ersin Töret, Hakan Çukul ve Ayla Özerdem katıldı.  

Çok anlamlı hediye 

Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özcan Bör, teşhisi konmuş çocuk hastaların tedavisinin yaklaşık 2 yıl sürdüğünü, bu 2 yılın 7 ayını aralıklı olacak şekilde hastanede kalarak geçirdiklerini belirtti. Bör, hastanede tedavi gördükleri sırada onların güzel vakit geçirebilmeleri için bu hediyelerin çok anlamlı olduğunu ifade etti.