Eskişehir'de milletvekili adayları arasında şüphesiz en popüler isim sanayici Nebi Hatipoğlu. İYİ Parti'den Eskişehir milletvekili olmasına kesin gözüyle bakılan Nebi Hatipoğlu hemen hemen her gün bir organizasyonda yer alıyor ve İYİ Parti'ye oy kazandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde partililer sandık başına gitti ve temayül yoklaması gerçekleştirildi. Nebi Hatipoğlu çok ciddi bir fark atarak ilk sırada yer aldı. Nebi Hatipoğlu isminin İYİ Parti için Eskişehir’de büyük bir şans olduğu kamuoyunda sık sık dilendiriliyor.

Sık sık 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İYİ Parti’nin başarılı işler yapacağına vurgu yapan Nebi Hatipoğlu, "Hedefimiz İYİ Parti'yi Eskişehir'de birinci parti yapmaktır. İnşallah İYİ Parti Eskişehir'de 1. parti olacak" diyor.

Nebi Hatipoğlu son olarak kişisel sosyal medya hesabından, “Çifteler ilçemizde gerçekleştirdiğimiz kalabalık ve coşkulu iftar programında bir araya geldik. Ramazan'ın bereketi ve paylaşma ruhuyla, Çiftelerli hemşehrilerimizle orucumuzu açtık. Bu mübarek ayda, birlik ve beraberliğimizle Çifteler'in daha güzel yarınlara ulaşması için çabalayacağız” paylaşımını yaptı.