AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“Günlerdir medyada ve sosyal medyada aleyhimde bir kampanya yürütülüyor. HDP’li şahıs ki ben ona milletvekili bile demek istemiyorum. Mecliste ‘Kürdistan’a özgürlük şiarıyla iktidar olacağız’ dedi. Peki bunu kime güvenerek söyledi. Tabi ki ortakları Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’e. HDP’yi iktidar ortağı yapıp sinsi planların önünü açmak istiyorlar. 

HDP’li o hadsizin sözlerinin ardından ceza verilmesi için yapılan oylamada CHP evet oyu bile kullanmadı. Yani bölücü sözlerin yanında durdular. İki yüzlü CHP bir de hemen bunun üzerine terörle canla başla mücadele eden Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Cumhur İttifakına hakaretler yağdırdı. Tartışma da böyle başladı. Vekilleri PKK kanallarında fink atan, tezkereye hayır diyerek dağdaki teröristlerden alkış alan, Demirtaş’ın uşaklığını yapan, şanlı ordumuza satılmış diyen bu muhalefet satılmıştır. Ülkeye çöp konteyneri kadar faydaları yok. Türkiye düşmanlarına göz kırpıp duruyorlar. İğrenç sözlerle, terörle mücadele edenleri de hedef alıyorlar. Mecliste provokatörlük yapıyorlar. Bizim de sessiz kalmamızı bekliyorlar. Başka arzunuz var mı. Kusura bakmayın. Ağzınızın payını alırsınız. 

Bazıları da muhalefetin yaptığı rezilliği, iki yüzlülüğü ve provakasyonu görmüyor ve beni linç etmek için sıraya giriyor. Yuvanızdan burnunuzu çıkardınız mı sonunda. Siyasetçisi, gazetecisi, yazarı, ünlü şaklabanları aynı anda harekete geçiyor. Kumandaları aynı merkezde olduğu için sesleri de çok çıkıyor. Buradan ilan ediyorum! Sosyal medyada veya mecliste yanıt vermek benim boynumun borcudur. Hiçbir linç, saldırı ve hakaretiniz beni yıldıramaz. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Şimdi yuvalarınıza geri dönebilirsiniz.”