MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir şu ifadeleri kullandı;

“28. Dönem milletvekili aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyoruz. 5 yıl boyunca şehrimize hizmet eden, milliyetçi hareketi yüz akı ile temsil eden Metin Nurullah Sazak’a teşekkür ediyoruz. Biz kendisinden razıyız. Allah da kendisinden razı olsun.

AK Parti’ye zamanında en sert muhalefeti yapan parti bizdik. 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ darbe yapmaya çalıştı. O gün yiğit bir ses Ankara’da ‘biz bu darbeye karşıyız’ diyerek tepkisini ortaya koydu. O gün Cumhur İttifakının temelleri atıldı. MHP birçok operasyona maruz kaldı. Biz böyle süreçlere alışığız. Ülkücüleri iktidar yapmak için MHP’den ayrılıp başka parti gidenlere seslenmek istiyorum. Karşımıza sürekli eski arkadaşlarımızı aday olarak gösterdiniz. 14 Mayıs seçimlerine yaklaştığımız bugünlerde Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs veren şahsı karşımıza aday diye çıkardınız. Lider Devlet Bahçeli’nin yolundan giden arkadaşlar İYİ Parti’nin listesine iyi baksınlar. Listelerinde tek bir tane ülkücü yok. Kırgınlık dargınlık yok. Bu günaha ortak olmayın. Baba ocağına yeniden bekliyoruz. MHP çatısı altında 1 gün bile geçirdiyseniz kapımız size her zaman açıktır. Ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisinde olur.

Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim 2023 Lider Ülke Türkiye hareketinin gerçekleşmesi için bir adımdır. 2053 ve 2071 vizyonlarını ortaya koymak için sıkmadık el bırakmadan elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Bizim isyanımız CHP’ye, İYİ Parti’ye oy veren vatandaşlarla değil. Bizim derdimiz bu partileri ele geçiren şahıslarla. Türk Dünyasının ve İslam Dünyasının geleceği için mücadele ediyoruz. 7 kocalı Hürmüz sistemi ile bu işler olmaz. Cumhur İttifakı pazarlıklar üzerine kurulmuş bir ittifak değildir. Ne Mutlu Türk’üm diyene.”