MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir şu ifadeleri kullandı;

“Milliyetçi Hareket Partisi yaklaşık 2 aydır sahalarda. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah hafta sonunda Mihalgazi programımız var onu gerçekleştireceğiz.

MHP’ye verilecek ilçeler konusu genel merkezlerin görüşmeleri sonucunda vereceği karar ile belli olacak. Herkes şundan emin olsun ki Milliyetçi Hareket Partisine verilecek her ilçe için çok iyi adaylarımız mevcut. Günü gelince herkes görür. Herkesin içi rahat olsun. Eskişehir kamu oyunda karşılığı olan ses getirecek adaylarımız mevcut. 

Cumhuriyet Halk Partisi ve Yılmaz hocanın kendi kararıdır. Bakacağız ve göreceğiz. Yılmaz Büyükerşen’in bizce şansı yok. Cumhur ittifakı olarak 15 Belediyeyi de alacağız. Yılmaz Büyükerşen ya da bir başkası bizim için farketmez.

15 Aralık’a kadar aday adaylığı başvuru sürecimiz devam  ediyor. Belediye başkanlıkları içinde genel merkez düzeyinde görüşmelerin sonuna gelindi. O görüşmeler bittikten sonraki süreçte çok fazla bir aday adaylığı  başvurusu olur diye bekliyoruz. Her ilçeden aday olmak isteyen arkadaşlarımız mevcut. Arkadaşlar görüşmesinin bitmesini bekliyor. 15 Aralık’a kadar devam ettiği için çok da acele etmenin bir anlamı yok.”