İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Türkiye’de en iyi milletvekili listesinin İYİ Parti’de olduğunu söyledi. Kabukçuoğlu, 14 Mayıs Seçimleri’nde Eskişehir’de iki milletvekili çıkarma şanslarının yüksek olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili olan ve 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde tekrar milletvekili adayı gösterilmeyen Arslan Kabukçuoğlu, parti binasında basın açıklaması yaptı. Eskişehir’de kendisinin İYİ Parti kurucusu olduğunu ve Eskişehir’de kendisinden daha eski partili olmadığına dikkat çeken Kabukçuoğlu, partisinin her geçen gün daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anketlerde önde gittiğini ve seçimi kazanacağını söyleyen Kabukçuoğlu, “Millet ittifakının rakibi Cumhur ittifakından bahsederken, tükenmiş bir ittifaktan bahsediyoruz. Pahalılık toplumu bitirmiş, kanını iliğini tüketmiştir. Aileler en zaruri ihtiyaçlarını dahi gideremiyorlar. İnsanların pahalılık karşısında buldukları çözüm, ihtiyaçlarını ertelemek şeklindedir” dedi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM”

Kabukçuoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Her İYİ Partili gibi bende canla başla partimin başarılı olması için çalışacağım. İnanıyorum ki, ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği İYİ Parti’nin başarısına bağlıdır. Ülkemiz AK Parti iktidarından kurtulmaya mecburdur. İYİ Parti ve Millet İttifakı, ülkemize layık olduğu idareyi getirecektir.” 

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu son olarak, "Ülkemiz AK Parti'den kurtulmaya mecburdur. İYİ Parti Eskişehir'den 2 milletvekili çıkaracaktır. Kemal Kılıçdaroğlu her ankette açık ara öndedir" ifadelerini kullandı.