Ukrayna'da rahatsızlığı nedeniyle bir jinekoloğa giden kadın doktorun hareketlerinden şüphelenince korkunç gerçek ortaya çıktı. Genç kadın, muayenesinin ardından gizlice doktorun diğer hastalarına ulaşmaya çalıştı. Ardından da sitelerinde inceleme yaptı.

Yaklaşık bir yıl boyunca doktoru ve sitelerini inceleyen kadın kendisinin ve doktorun olduğu bir sitesini tespit edince durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı baskında doktorun tüm bilgisayar ekipmanlarına el konulurken, görüntülerin başka ülkelerdeki sitelerine satıldığı ortaya çıktı.

Odessa Onkoloji Merkezi doktorları tarafından kurulan gizli kameralar muayeneye gelen tüm kadınları gizlice kaydetti. Fazladan para kazanmak isteyen doktorlar bu görüntüleri yurt dışındaki sitelere sattı. Ukrayna haber portalı Novosti'ye göre polis şefi, ofiste yapılan aramada sabit disklerin yanı sıra USB bellekler içerisinde de gizlice kaydedilmiş görüntüler buldu.

Polis yetkilileri doktorların gözaltına alındıktan sonra tutuklandığını ve ceza davasının başlatıldığını kaydetti.