Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayda, Murat Kılıç isimli baba, evinin bodrumunda 11 yaşındaki kızı Zeynep ve 6 yaşındaki kızı Aslı'yı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlu Muhammet Ali'yi ise boğarak öldürdü. Cinnet geçirdiği anlaşılan baba, emniyete gidip teslim olduktan sonra polis ekipleri, eve geldiklerinde üç kardeşin cansız bedenleriyle karşılaştılar. Kılıç, eşiyle yaşadığı problemler akıma gelince bunu yaptığını ifade etti.

Şüpheli Murat Kılıç ve eşi G.K.'nin bir yıldır aile içi şiddet nedeniyle ayrı yaşadıkları, çocukların annesiyle kaldığı öğrenildi. Kılıç'ın 15 gün önce Erzurum'a giderek çocuklarını alıp Bursa'ya getirdiği belirlendi. Ancak, eşini tehdit etmesi üzerine eşi G.K. şikayetçi oldu. Kılıç, dün Jandarma tarafından aranarak ifade vermesi istendi. Bu sırada, eşiyle yaşadığı problemler aklına gelince cinnet geçirerek çocuklarını öldürdü.

Olay sonrası evde yapılan incelemelerde, suç aleti olan bıçağın yatak odasında bulunduğu ve Kılıç'ın yazdığı tahmin edilen not kağıtlarının da bulunduğu belirtildi. Kılıç, çocuklarını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuş ancak başaramamış. Daha sonra polise teslim olmuştu.

Deprem uzmanından Ege ve Marmara uyarısı: Basınç ve birikim oraya yöneldi Deprem uzmanından Ege ve Marmara uyarısı: Basınç ve birikim oraya yöneldi

Şüpheli, adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Üç kardeşin otopsisi tamamlandı ve annelerine teslim edilmesi bekleniyor. Talihsiz çocuklar, Erzurum'un Karayazı ilçesinde defnedilecek.