Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir’de yüzde 65’in üzerinde oy alacağına dikkat çeken Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise şunları söyledi:

"Türkiye değişiyor, Türkiye değişecek. Olmaz denilen şeyler oluyor ve ülkesini düşünen, Türkiye’nin bağımsızlığını düşünen, özgürlüğünü düşünen 6 siyasi partimizin genel başkanı bir araya geliyor. Önemli olan vatansa gerisi teferruat diyerek yan yana gelerek bir Millet İttifakı oluşturuyor. Bu oluşturula ittifakın il başkanlarını saygıyla selamlıyorum. Bu ittifakın milletvekili adaylarını İYİ Partili milletvekili adaylarımızı, CHP’li milletvekili adaylarımızı saygıyla selamlıyorum. Başarılar diliyorum. Bütün milletvekilleri Millet İttifakı’ndan olsun istiyorum. Bunun için Eskişehirlilere görev düşüyor. Birlikte şu son 20 günü, 24 saat çalışmak suretiyle kapı kapı gezelim. Komşumuzu ikna edelim. Büyük işleri bırakın başkaları yapsın. Biz her gün bir küçük iknayla bu iktidarı inşallah layık olduğu yere göndereceğiz. Şu anda gördüğümüz tablo budur.

Eskişehir’de kemal Kılıçdaroğlu yüzde 65’in üstünde bir oy alacaktır. Bazı arkadaşlarla iddiaya girdim. İddiayı ben kazanacağım. Değişim zamanı... Artık geçmişteki kavgalı politikaları bıraktık. Kucaklaşıyoruz. Yan yana geliyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bunun başka bir açıklaması söz konusu olamaz. 20 yıldır ezici bir çoğunlukla ülkeyi yöneten iktidar, ne yazık ki asgari ücretliyi açlık sınırının altında bıraktı. Ne yazık ki Türkiye 2002’de dünyanın 17’nci büyük ekonomisi iken bugün 23’üncü sıraya geriledi. Ne yazık ki hak, hukuk ve adalet bitti. Şu anda haksız yere zindanlarda tutuklu olanlar, haksız yere davalarla tehdit edilenler ve ne yazık ki yine Cumhurbaşkanı’na hakaret etti diye 200 binden fazla insanla kavgalı, davalı bir Cumhurbaşkanı var. Bunun da değişmesi gerekiyor. Bu değişimi hep birlikte sağlayacağız. Türkiye yeni bir ufka yeni bir dünyaya açılıyor ve biz buna hep beraber şahitlik ediyoruz."