Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Alan çalışmaları, halk buluşmalarının ardından ‘Muhabbet Lazım’ toplantıları ile Odunpazarlılar ile buluşan Kazım Kurt, bu toplantılarda hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinliyor, sorularını cevaplıyor. İlki Vadişehir Mahallesinde gerçekleşen ‘Muhabbet Lazım’ toplantılarının ikincisi, Çankaya Mahallesinde yapıldı. Çankaya Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşen ‘Muhabbet Lazım’ toplantısına Çankaya sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Temizlik İşlerleri ile Park ve Bahçeler Müdürü de katıldı. Hemşehrileri ile sohbet eden Kazım Kurt, Çankayalıların istek ve taleplerini dinleyerek notlar aldı. Hemşehrilerinin sorularını da cevaplayan Odunpazarı Belediye Başkanı, Odunpazarı Belediyesi ile alakalı olan talepleri ilgili müdürlere yönlendirirken, belediyenin sorumluluğu dışında olan talepleri de ilgililere yönlendireceğini kaydetti. 

“BİRLİKTE HAREKET EDELİM İSTEDİK”
‘Muhabbet Lazım’ toplantısında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bugün Çankaya Mahallemizde halkımızla buluşalım, sorunlarını dinleyelim, çözüm önerilerini alalım; programları yaparken, planlama yaparken de birlikte hareket edelim istedik. Önemli olan birbirimize derdimizi anlatabilmek. Çankaya’da yaşayan hemşehrilerimiz yaşanan sorunlarla ilgili çözüm önerilerini de bize bildirirse biz daha kolay hareket ederiz” dedi. Hemşehrileri ile Çankaya mahallesinde hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşan Kazım Kurt, Çankaya’da gerçekleştirecekleri 

çalışmaları da anlattı. Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerin de toplantıda olduğunu kaydeden Başkan Kurt, toplantıda konuşulan taleplerin not alınarak işleme konulacağını ifade etti.  

Toplantıda konuşan bir diğer isim de Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk oldu. Öztürk, mahallelerine gelerek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından sözü Çankaya Mahallesi sakinleri alarak, istek ve taleplerini Başkan Kurt’a anlattı. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt, notlar aldı. Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin sorumluluğunda olan talepleri kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi. Kazım Kurt, belediyenin yetkisi dışında olan talepleri de ilgililere ileteceklerini kaydetti. Kurt, toplantı sonrasında toplantıya katılan çocuklarla fotoğraf çektirdi.