Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk buluşmalarına ‘Muhabbet Lazım’ toplantıları ile devam ediyor. Başkan Kurt, 25 Temmuz Pazartesi günü Çankaya Mahallesinde düzenlenecek ‘Muhabbet Lazım’ toplantısıyla, Çankayalı hemşehrileri ile bir araya gelecek. Saat 19.30’da başlayacak olan buluşma ile ilgili konuşan Başkan Kurt, “Hemşehrilerimle buluşuyor, sohbet ediyoruz. Hemşehrilerimin istek, talep ve sorunlarını dinliyor, sorularını cevaplıyorum. Odunpazarı Belediyesi, halkçı ve katılımcı bir belediye. Biz Odunpazarını hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Alan çalışmaları, halk buluşmalarının ardından ‘Muhabbet Lazım’ toplantıları ile Odunpazarılılar ile buluşan Kazım Kurt, bu toplantılarda hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinliyor, sorularını cevaplıyor. İlki Vadişehir Mahallesinde gerçekleşen ‘Muhabbet Lazım’ toplantılarının ikincisi, 25 Temmuz Pazartesi Çankaya Mahallesinde yapılacak. Çankaya Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşecek olan ‘Muhabbet Lazım’ toplantısı, saat 19.30’da başlayacak. 

ODUNPAZARINI BİRLİKTE YÖNETİYORUZ
Çankaya ‘Muhabbet Lazım’ buluşması ile ilgili konuşan Kazım Kurt, tüm Çankayalı hemşehrilerini, davet etti. Bu buluşmalarla hemşehrileri ile bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Kurt, “Hemşehrilerimle buluşuyor, sohbet ediyoruz. Hemşehrilerimin istek, talep ve sorunlarını dinliyor, sorularını cevaplıyorum. Odunpazarı Belediyesi, halkçı ve katılımcı bir belediye. Biz Odunpazarını hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. ‘Muhabbet Lazım’ buluşmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecek. Çankayalı hemşehrilerimi, 25 Temmuz saat 19.30’da Çankaya Mahallesi Pazar Yerine davet ediyorum” dedi.