Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Aynacı, sığınmacı ve kaçakların hukuksuz biçimde seçimde oy kullanmamalarına dair verdiğimiz kanun teklifine gözlerini kapatırken, vatandaşın günlük gerçekliğinden uzaklaşarak yeni bir "başörtüsü" çıkışı yapan CHP'ye ve Kılıçdaroğlu'na 3 soru sordu.

Mustafa Aynacı şu ifadeleri kullandı;

"Baş örtüsünü ve dini değerleri istismar ederek bugünlere gelen AK Parti'yi eleştirirken ona benzeyen, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Said-i Nursi'ye övgüler dizip tarikat liderlerini makamında ağırlayan ve onlardan destek bekleyen Sn. CHP Genel Başkanı'nın gerçek amacı nedir?

Sığınmacı ve kaçaklar krizi ile bu krizin derinleştirdiği ağır ekonomik yük ortada iken, sanki bu alanda düzenlemeler hiç olmamış gibi "başörtüsü sorunu" adı altında yeni çıkış yapmanın, sokağın gerçekliğinden koparak iktidarın ekmeğine yağ süren bu hamlenin altında yatan nedir?

Cumhuriyetin ve partisinin kurucu değerlerine aykırı, ilkesiz, samimiyet ve gerçeklikten uzak siyaset anlayışı ile her seçimde kaybetmekten ders almadan daha da arsızlaşmanın seçmende bulduğu karşılık nedir?

Son olarak biz sarı muhalefet dediğimizde "muhalefeti eleştirmeyin" diyenlere de sormak isteriz. Artık kazanmanın zamanı değil midir?"