Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, CHP Eskişehir İl Kadın Kolları ile birlikte Köprübaşı mevkiinde stand çalışması gerçekleştirdi.

Eskişehir’de Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarı estiren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim broşürlerini dağıttı.

Açılan standa Saadet Partisi Gençlik Kolları, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, CHP Seyitgazi İlçe Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı, milletvekili aday adayları, stk’ların yöneticileri ve üyeleri, millet ittifakı ortakları ziyarette bulunarak  çalışmalarında başarılar dilediler.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri yapmış oldukları stand çalışmasında aralarına katılan 700 yeni gönüllü üyeye 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıktıktan sonra ağaç dallarına asmak üzere marteniçka dağıttı.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Eskişehir İl Koordinatörü Ali Şahin yaptığı açıklamada; “Eskişehir halkının Kemal Kılıçdaroğlu’na inancı tam. Bizler de Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13.Cumhurbaşkanımız yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Birlikte başaracağız ve bu seçimden zaferle çıkacağız. Asla karamsarlığa kapılmıyoruz. Söz veriyoruz, güzel günler çok yakın” ifadelerinde bulundu.