Korkunç patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi. Kısa süre önce bir tüp mağazasında meydana gelen patlamada birçok kişi yaralanmıştı. Günler sonra olayda yaralanan bir kişinin daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kütahya’da 25 Haziran’da tüp satışı yapılan bir iş yerinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan Abdullah Yenilmez, hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaşamını yitirenlerin sayısı üçe çıktı.

Ağır Yaralanan Abdullah Yenilmez de Hayatını Kaybetti

Fuatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir iş yerinde 25 Haziran’da meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında ağır yaralanan 51 yaşındaki Abdullah Yenilmez, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yenilmez, ilk müdahalesinin ardından bir başka hastaneye sevk edilmişti.

Eskişehir’de Tedavi Görmüştü

Aynı patlamada yaralanan Abdullah Yenilmez’in kardeşi, iş yeri sahibi Sadettin Yenilmez (45), 29 Haziran’da; diğer yaralılardan Süleyman Sarıer ise 27 Haziran’da Eskişehir’de tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetmişti.

Yangında Toplam 8 Kişi Yaralanmıştı

Patlama sonrası çıkan yangında iş yeri sahibi Sadettin Yenilmez, ağabeyi Abdullah Yenilmez, Süleyman Sarıer ve yoldan geçen 5 kişi yaralanmıştı. Ağır yanıklar nedeniyle 3 kişi hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavileri sürüyor.