İrfan Üstündağ - Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Ayşe Arslan ,”Şiirin Müzikle Yolculuğu” e-Twinning projesine Aralık ayında dahil olduklarını, Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve Azerbaycan'dan olmak üzere 39 öğretmen ve 494 öğrenci ile müthiş bir uyum ve işbirliği içinde proje faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi. 

Arslan, "Yenilikçi, yaratıcı, öğrenci merkezli eğitim anlayışı ile yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz, bestelenmiş şiirleri ve şairlerini araştırdı. Web2 araçları ile bestelenmiş şiir ve şairleri temalı bulmacalar hazırladı, afiş, logo,  ve  kitap ayracı tasarladı, proje ortağı okullarla akrostiş şiir yazı. Bestelenmiş şiirlerin hikayelerinden e-kitap oluşturdular, en sevilen şiir ve şair anketi düzenlediler. Proje ortağı okul öğrencileri ile karma takımlar oluşturarak türkü ve şarkı seslendirmeleri, karikatür e dergi, zihin haritası el kitabı oluşturma, işaret dili ile İstiklal Marşı, okul radyo yayını, ortak rap şarkısı yazma ve seslendirme gibi yaratıcılıklarını harekete geçiren birbirinden farklı renkli ve eğlenceli çalışmalara imza attılar" dedi. 

Proje danışmanı Ayşe Arslan pandemi sürecinin proje faaliyetlerine zarar vermediğini, öğrencilerinin büyük bir özveri ile etkinlikleri online sürdürdüklerini ifade etti. Öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek bu süreçte her türlü imkanı ve desteği sağlayan Okul Müdürü İlhami Can’a teşekkür etti.