Hayvanlarını Otlatmaya Gitti, Geri Dönmedi: Arama Çalışmaları Başlatıldı Hayvanlarını Otlatmaya Gitti, Geri Dönmedi: Arama Çalışmaları Başlatıldı

Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Kurban Bayramı dönemine yönelik şehirler arası otobüs biletlerinin tükenmeye başladığını ve vatandaşların biletlerini bir an önce almaları gerektiğini belirtti.

Yıldırım, bayram tatilinin okulların kapanış haftasına denk geldiğini ve seyahatlerin bu dönemde yoğunlaşacağını vurguladı. Otobüs seferlerindeki yoğunluğun 12 Haziran'dan itibaren artacağını ifade eden Yıldırım, bayram tatili için biletlerin tükenmeye başladığını ve gidiş-dönüş olarak alınmasını tavsiye ettiklerini dile getirdi. Ayrıca, 12-25 Haziran döneminde ek seferler düzenlemeyi planladıklarını ve bu konuda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan izin beklediklerini belirtti. Yıldırım, bilet fiyatlarının 4 aylık süreler için belirlendiğini ve şu an bilet fiyatlarında bir miktar indirim uygulandığını, ancak fiyat sınırının üzerinde bilet satışı yapılamayacağını söyledi.