Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkan Adayı M. Ahmetcan Günay yeni yıl ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Adayı Günay mesajında "Sorunlar yumağı içerisinde bir yılı da geride bırakıyoruz. 2023 yılı bizler için çok üzücü başladı. Yaşanan deprem felaketinin acıları hala içimizde. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet sevenlerine tekrardan başsağlığı diliyorum. 

2023 yılında siz değerli esnafımızın desteği ile odamız ile ilgili olağanüstü genel kurul yapılması için gerekli imzaları topladık. En yakın zamanda yapılacak genel kurul ile esnafımız hak ettiği yönetime kavuşacak.

2023 yılında en büyük sorunlarımızdan birisi de Korsan Servis sorunu. Şehrimizde öz mal dediğimiz araçlar, korsan araçlarla ilgili çok büyük sıkıntılarımız var. ‘S’ plakalı olmayan araçlar bizim en büyük problemimiz. 2024 yılında da korsan servis ile ilgili mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.

2024 yılı Mesleki sıkıntılarımız sosyal haklar arzu edilen bir ortamın oluşumu, insanca sosyal hakların alındığı bir yıl olması ümidi ve mücadelesi içerisinde olmasını canı gönülden temenni ediyorum.

Hepinizin ve ailenizin; Hicri Yılbaşı kutlu olsun. Yeni yılın ülkemize ve Tüm İslam ülkelerine yaşanabilir bir dünya olmasını temenni eder bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi saygı ile selamlıyorum.

Eskişehir Servis Araçları işletmecileri Esnaf Odası Başkan Adayı M. Ahmetcan Günay