Ekran önünde olan birçok ünlü isim, zaman zaman sahip oldukları kilolar yüzünden psikolojik bir baskıya maruz kalıyor. Eleştirilerin ardı arkası kesilmediğinde ise ünlü isimler çareyi zayıflamakta buluyor. Bunun yanında birçok ünlü oyuncu, başarılı olmalarına rağmen kilolu oldukları için iyi rolleri de kaçırıyor. İşte o ünlüler çeşitli yollarla fazla kilolarından kurtularak, şimdi resmen bambaşka biri oldular.

Özellikle kadınlar üzerinde etkili olan bu 'fazla kilo' algısı, bazen kişiler üzerinde oldukça büyük bir buhrana neden oluyor. Seren Serengil, bir dönem aldığı kilolar sebebiyle birçok olumsuz eleştiriye maruz kalmış ve daha sonra mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Zayıf olmak uğruna sağlığından olan Serengil, şimdilerde birçok hastalıkla boğuşuyor.

Verdiği kilolardan sonra değişen ünlüler

Buse Terim

Buse Terim

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, son haliyle dikkat çekiyor. Aralıklı oruç sistemiyle 25 kilo veren Buse Terim, en kritik noktanın saat 18:00'den sonra hiçbir şey yememek olduğunu söylüyor.

Danla Biliç

Danla Biliç

Youtube'da çektiği makyaj videoları ile ünlenen Danla Biliç, bir süre sonra sosyal medyada fenomen haline geldi.

Bir dönem aldığı fazla kilolar ile magazinin gündemine düşen Danla Biliç, daha sonra mide küçültme ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtuldu.

Feyza Civelek

Feyza Civelek

'Adını Feriha Koydum' dizisinde rol alan genç oyuncu Feyza Civelek, verdiği kilolarla görenleri şaşırttı.

21 kilo zayıflayarak inanılmaz bir değişime giden Civelek, 2,5 ayda 78 kilodan 58 kiloya düştü.

Gülşah Saraçoğlu

Gülşah Saraçoğlu

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri üyesi modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski halini görenler inanamıyor.

Şimdilerde fit hali ve kıyafetleri ile adından söz ettiren Saraçoğlu, yarışmacılara şık olmanın tüyolarını veriyor.

Bir dönem kiloları ile başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu, 83 kilodan 53 kiloya düşerek inanılmaz bir değişim geçirdi.

Hacı Sabancı

Hacı Sabancı

128 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olan Hacı Sabancı, 1 yılda 50 kilo verdi.

İlk 1 yılda 50 kilo veren Hacı Sabancı, haftanın 3 günü de ağırlık çalıştığını açıklamıştı. Sabancı, diğer günlerde ise yürüyüş yaparak formunu korumaya devam ediyor.

İskender Paydaş

İskender Paydaş

2016 yılında 135 kiloya çıkan İskender Paydaş iki yılda 50 kilo verdi.

Müzisyen İskender Paydaş, 2016’da 135 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı oldu. Hızla zayıflayan Paydaş, iki yılda 50 kilo verdi.

Işın Karaca

Işın Karaca

Işın Karaca, 120 kiloyla başladığı zayıflama macerasında, mide küçültme ameliyatı olduktan sonra, iki yıl boyunca hem spor yaparak hem de sağlıklı beslenerek 69 kiloya kadar düştü.

Şimdilerde 40 beden olan güzel şarkıcı hedefinin 65 kilo ve 38 beden olduğunu söylüyor.

Pelin Öztekin

Pelin Öztekin

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin, 2013 yılında 156 kiloya çıkmış, 2014'te mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Altı ayda 53 kilo veren oyuncu, ardından 25 kilo daha vererek toplamda 93 kiloya veda edip 60 kiloya indi.

Seren Serengil

Seren Serengil

2016'da mide küçültme ameliyatı olan Serengil, o dönem hızla kilo vermeye başlamış hatta 3,5 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermişti. Seren Serengil’e doktorları ‘geri dönüşüm ameliyatı’ olması gerektiğini söyledi.

Bu operasyonda bağırsağın ‘gastrik bypass ameliyatı’ ile devre dışı bırakılan bölümü yeniden aktif hale getiriliyor.

Bir süredir kilo verme uğruna yakalandığı 'Dumping Sendromu' ile mücadele eden ve 2016'da geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil'in sağlık durumu pek de iyi görünmüyor.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

İlk kez 2008 yılında Es Es dizisi ile karşımıza çıkan Uraz Kaygılaroğlu, 2011 yılında da Pis Yedili'de Canburger karakterini canlandırdı.

O dönemlerde çok kilolu olan Kaygılaroğlu, daha sonra diyetle kilo verdi.

Uraz Kaygılaroğlu, sıkı bir diyet ve sporla 140 kilodan 76 kiloya inmeyi başardı.

Yeşim Ceren Bozoğlu

Yeşim Ceren Bozoğlu

2016'da geçirdiği mide küçültme ameliyatıyla fazla kilolarından kurtulmayı başaran 46 yaşındaki oyuncu, son haliyle dikkat çekiyor.

110 kilodan 52 kiloya düşen Bozoğlu'nun, eski halinden eser kalmadı.