Memleket Partisi Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda oybirliği ile yeni İlçe Başkanını seçti.

Yönetim Kurulu üyelerinin teveccühü ve destekleriyle görevine başlayan Gökhan Alat, yaptığı basın açıklamasında;

“Merhaba, 1982 Eskişehir doğumluyum. Annem Mahmudiye, babam Sivrihisar ilçelerinde doğmuş olup nesillerdir bu topraklarda yaşamaktayız.   Evli ve 2 çocuk babasıyım. Özel sektörde kıdemli satın alma uzmanı olarak çalışmaktayım. Osmangazi Mahallesi'nde büyüdüm ve yetiştim.

Genel başkanımız Sn. Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi’ni başlatması ile birlikte 12 yıllık CHP üyeliğimden istifa ederek Memleket Partisi’ne katıldım.

Memleket Partisi haksızlıklara, adaletsizliğe, gelir eşitsizliğine, liyakatsizliğe itirazımız var dediğimiz yerdir. 

Ülkemizin bugün geldiği noktada güven ortamını ve toplumsal refahı sağlayamayan 20 yıllık iktidarın ve muhalefetin durumu ortadadır. Hala büyük oranda kararsız seçmenler olduğu gözlenmektedir.

İşte yine tam burada insanlarımızın mutlu olabilmesi, adaletin, güven ortamının sağlanabilmesi, umutların yeniden yeşerebilmesi, üreten güçlü Türkiye için, geleceğimizi geri alabilmek için Memleket Partisi diyoruz.

Partimiz yeni kurulmuş bir parti olup son dönemde Eskişehir’de planlı ve programlı bir şekilde büyüme çalışmaları devam etmektedir. Bizler ile aynı görüşe, düşünceye sahip tüm hemşerilerimizi Memleket Partisi’ne bekliyoruz.

Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu üyesi yol arkadaşlarım,  mücadele arkadaşlarım tarafından bana verilmiş Başkanlık görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Siyasette nezaketi, liyakati ve kucaklayıcı bir tavrı benimseyerek ülkenin aydınlık güzel günlere çıkması için elimizden geleni fazlasıyla yapacağımıza söz veriyorum.” Dedi.