İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen MHK soruşturmasında, nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilen 7 şüpheliden 5’i tutuklandı. Tutuklananlar arasında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da bulunuyor.
Tutuklanan İsimler Açıklandı
Soruşturma kapsamında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, TFF Faal Hakemler Derneği Başkanı Ferdi Karadoruk, TFF Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Emre Kosif, TFF Merkez Hakem Kurulu eski üyesi Yunus Yıldırım ve TFF Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi Teşkilat Sorumlusu Alican Sağlar tutuklandı.
İki Şüpheliye Adli Kontrol
TFF Merkez Hakem Kurulu eski Başkan Vekili Ahmet Şahin ile MHK Üyesi ve TFF Eğitim ve 4. Bölge Sorumlusu Sebahattin Şahin hakkında ise adli kontrol kararı verildi. İki şüpheliye yurt dışına çıkış yasağı ve imza yükümlülüğü uygulandı.




