Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin 2018 yılında bir polis memuruna ağza alınmayacak sözler sarf ettiği konuşmanın ses kaydı sosyal medyada yayınlanmıştı.

Muharrem İnce’den o ses kaydı ile alakalı açıklama geldi. Bir youtube kanalının konuğu olan Memleket Partisi Genel Başkanı ettiği küfürlerin arkasında olduğunu ifade ederek şu sözleri kullandı;

“O küfürleri ben ettim. Sıkıntı yok. Ağzım bozuk değildir ama sözlerimin arkasındayım. Ben etten kemikten yaratılmış bir insanın. Benim de öfkelerim var, ağlamalarım var, duygularım var. Bütün bunların var. Meclisin bir misafirhanesi var. O sözler bana ait. Lafımın arkasındayım. Ben orada polise küfür etmiyorum. Montaj falan değil, ben küfür ettim. Benim koruma polisim meclisin misafirhanesine gidiyor, benim koruma polisim olduğu için yer vermiyorlar. Yer dolu diyorlar ama boş yerler olduğunu biliyoruz. Bu bir kere olmuyor. Her İstanbul’a gittiğimde bize pislik yapıyorlar. Her gittiğinde zorluk çıkarıyorlar. 2016 yılının ses kaydını 2018 yılında medyaya servis ettiler. Cumhurbaşkanı adayı olduğum için servis ettiler. Ağzımdan kötü sözler çıktı diye kıvıracak bir insan değilim. O sözler bana aittir. Özür falan dilemiyorum. O benden özür dilesin.”