Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe örgütleri üyesi gençler ve kadınlarla düzenli toplantılara başladı.

Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetimi, Odunpazarı İlçe Başkanlığı ve Tepebaşı İlçe Başkanlığı ile koordineli olarak il binasında gençler ve kadınlarla düzenli toplantılara başladı. Odunpazarı İlçe Başkanı Gökhan Alat ve Tepebaşı İlçe Başkanı Serkan Aydoğmuş’un da katıldığı toplantılarda, gençler ve kadınların örgütlenmede izleyecekleri yol ve yöntem, Ailenin, iş ve okul başarısının önce geldiği, Aile-okul ve iş başarısının devamı olarak yapılacak siyasi çalışmayla, zihinlerin ve gönüllerin kazanılacağı paylaşıldı. Örgütlenmede ayrımcılık yapılmaması, mütevazi olunması, nezaket ve saygının önemi vurgulandı.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, Odunpazarı İlçe Başkanı Gökhan Alat ve Tepebaşı İlçe Başkanı Serkan Aydoğmuş yaptıkları ortak açıklamada; “Toplumun ağır ekonomik koşullarda giderek yoksullaştığı, halkın alım gücünün günden güne azaldığı, gençlerin ve kadınların gelecek kaygısının artığı günümüzde, iktidar ve beceriksiz muhalefetin umut olamadığı vurgulandı. Memleket Partisi’nin çözüm önerileri ve umut veren söylemleri ile Sn. Muharrem İnce liderliğinde toplum için ciddi bir seçenek olduğu” ifade edildi.

İl Başkanı İsmail Ceyhan, “Memleket Partisi Eskişehir örgütleri olarak, halkın sorunlarına çözüm öneren Memleket Partisi’nin genel seçimlerde sürpriz yapacağına, sessiz çoğunluğun, toplumda herkesin hemfikir olduğu “dip dalga”nın iktidarı da beceriksiz muhalefeti de süpüreceğine inanıyoruz. Bunun için büyük bir coşku ve enerjiyle gençlerimiz ve kadınlarımızla kol kola omuz omuza durmadan çalışıyoruz. Yetimin başını okşayan, sokakta bulduğu ekmeği öpüp kaldıran, hakkı savunan halkımıza güveniyoruz” dedi.

Editör: Akif YER