Odunpazarı Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan şu ifadeleri kullandı;

 “2 ay sonra yerel seçimler yapılacak. Seçimleri genel seçimler havasına sokmaya çalışan CHP’li arkadaşları görüyorum. Bu seçimlerde insanlar yerel yönetim adaylarına oy verirler. Bize karşı yapılan eleştirilen daha önce defalarca yanıt verdiğimiz konulardır. Israrla aynı konularla karşımıza çıkıyorlar.

Eskişehir’de TOKİ ile alakalı şikayetlerin oluşmasının en büyük sorumlusu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesidir. Konuyu yargıya taşıyarak sürecin uzamasına neden oldular. TOKİ’nin taksit miktarlarının ne şekilde artacağı da ilk günden belli olan bir şeydir. Bu şekildeki eleştiriler çok da altı dolu eleştiriler değildir.

Eskişehir’de trafiği rahatlatan tüm köprü ve üst geçitlerin hepsini hükümetimiz yapmıştı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatacak ne yapmıştır. 

Halk ekmek fabrikasının açılışı normalde geçtiğimiz yılın başında yapılacaktı. 1 yıldır sürekli erteleniyor. Son 5 yıldır 2 tane müze dışında başka bir eser kazandırmadıkları için yeni yapılan halk ekmek fabrikasının açılışını büyütmeye çalışanlar var. Bu da doğal bir durumdur. Başka bir eser ve hizmet kazandıramadıkları için seçim öncesindeövünecebilecekleri başka bir eserleri bulunmuyor.

AK Parti ve Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaktır. Teşkilatlarımıza ve adaylarımıza güveniyoruz.”