İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen "Mesleki Eğitime El Ver, Geleceğime Yön Ver" Projesi kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

Eskişehir’de Tuncer Ailesinden 15 Milyonluk Örnek Bağış
Eskişehir’de Tuncer Ailesinden 15 Milyonluk Örnek Bağış
İçeriği Görüntüle

Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, okulun mezunu olarak katıldığı bu etkinlikte, gençlerle bir araya gelerek mesleki eğitim sürecinde kazandığı deneyimleri paylaştı. Proje, öğrencilerin mesleki eğitim yolunda motivasyonlarını artırmayı ve kariyer planlamalarında rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Küpeli Atatürk Mesleki Lisesi Öğrencileriyle Deneyimlerini PaylaştıKüpeli Atatürk Mesleki Lisesi Öğrencileriyle Deneyimlerini Paylaştı

Nadir Küpeli’den Öğrencilere İlham Veren Konuşma

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olduğunu belirten Küpeli, öğrencilere seslenerek kendi kariyer yolculuğundan bahsetti. Öğrencilik yıllarından başlayarak mesleki kariyerine uzanan başarı hikâyesini detaylarıyla aktardı.

Küpeli, "Bugün geldiğim noktada bu okulun ve aldığım eğitimin büyük payı var" diyerek mesleki eğitimin önemine dikkat çekti. Gençlere tavsiyelerde bulunan Küpeli, "Sizler de kendinize güvenir, azimle çalışırsanız çok güzel yerlere gelebilirsiniz" ifadelerini kullandı.