Beraber çıktığımız bu yolda, sizlerin destekleri ve Genel Başkanımızın kıymetli takdirleri ile 14 Mayıs'taki Türkiye'nin kader seçiminde Eskişehir'i en iyi şekilde temsil etmek için yola çıkıyoruz.

Öncelikle sizlere Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in selamlarını getirdim. Kendisinin, Eskişehir'imizden yani sizlerden beklentisi büyük!

Her birimiz bu tarihi seçimde İYİ Partimizi Türkiye'nin 1. partisi yapmak için var gücümüzle çalışmalıyız.
Seçime kadar ki 35 gün boyunca yorulmayacağız, şikayet etmeyeceğiz, başarıya odaklanacağız, çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız!

İl Başkanımız Emine Hanım'la, bütün ilçe başkanlarımız, teşkilatımız, gönüllülerimizle Eskişehir'de İYİ Partimizi 1. parti çıkararak en yüksek vekil sayısıyla TBMM'de şehrimizi temsil edeceğiz. Ben buna inanıyorum.

Türkiye'nin modern şehirlerinden biri olan Eskişehir yıllar boyunca belki istediğimiz desteği merkezi hükümetten alamamış olabilir. Ama bizler çok çalışarak, İYİ Partiyi iktidar yaparak şehrimizin en büyük ihtiyacı olan merkezi hükümet desteğini de 14 Mayıs'ta arkamıza alacağız.

Sizlere burada söz veriyorum; Allah'ın izniyle TBMM'de Eskişehir'i temsil etme fırsatı yakaladığımızda göreceksiniz, bu şehir hiç temsil edilmediği kadar iyi Yüce Meclis'te temsil edilecek.

Hepiniz sağ olun, var olun! Adaylığımız şehrimize ve hepimize hayırlı uğurlu olsun...