İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu Efenaz Lojistik işçileri ile bir araya geldi.

Burada yaklaşık 250 işçi önünde bir konuşma gerçekleştiren Nebi Hatipoğlu özetle şu ifadeleri kullandı;

“Meral Akşener benim Genel Başkanım. Özellikle Eskişehirli kadınlara sizlere selam söyledi. Ben de bu selamı sizlere iletiyorum. Biz millet ve devlet sevdalısı bir partiyiz. Özellikle kadınlardan çok büyük destek görüyoruz. 

Ben bir sanayiciyim. Eskişehir sanayisini geliştirme konusunda çalışacağımın sözünü veriyorum. İşsizlere iş olanakları bulacağımızın sözünü veriyoruz. Eskişehir’deki sanayiyi geliştireceğiz. İşçilerin haklarını aldıkları bir ülke olacağız. Bildiğiniz üzere enflasyon denen bir canavar var. Yani bugün maaşlar ne kadar artarsa artsın bizim alım gücümüz azalıyor. Patronlar işçilere ne kadar zam yaparsa, satın alacağı ürünler de aynı oranda zamlanır. Gelini noktada ekonomi moral bozan bir hal aldı. Enflasyonu durdurmamız lazım. Ben hayatımda ilk defa dilimle karpuz satıldığını gördüm. Ben köy çocuğuyum. Karpuz dilimle satılıyorsa ekonomide bir sorun var demektir. İYİ Parti olarak enflasyonu düşürmek istiyoruz.

İşçiler insan gibi yaşamak istiyor. Kadınlarımız şiddet görmek istemiyor. Çocuklar gelecek kaygısı taşımak istemiyor. Bunları biz de istemiyoruz. 2023 yılının Türkiye’si olmamız lazım. 

Eskişehir'in sorunlarını, sanayicilerin sorunlarını, işçilerin sorunlarını çok iyi bilen bir insanım. Aslında vekil adayı olmam Eskişehir sanayisi için çok büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirelim. Bir Eskişehirli dostunuz olarak İYİ Parti’ye, Meral Akşener’e, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyorum.

Çevreyolu sorunu biliyorum. Her gün o yolda kazalar oluyor, bugün yine olmuş. İşçiler her gün bu yolda gidip geliyor. Bu sorun bir türlü halledilemedi. Bir çözüm üretilmedi. Seyitgazi, Alpu, Sarıcakaya ve Mihalgazi yolları yapılmalı.

İnsanlar ülkemizde huzurlu bir şekilde yaşamak istiyor. Eski Türkiye’de olduğu gibi birikim yaparak ev alabilmek istiyor. Bugün bunlar maalesef çok zorlaştı. O kötü 5-10 bin liralık arabalar bile 120-130 bin lira olmuş. İnsanların bu araçları bile alacak gücü kalmadı. 

Maaşların artması çözüm değil. Maaşlar artınca market fiyatları da artıyor. Kıyma olmuş 300 lira, peynir olmuş 200 lira. Biz maaşlar artsın ama etiket fiyatları aynı kalsın isteyen insanların. 15 Mayıs sabahı huzurlu bir ülkeye uyanacağız.

21 yıldır iktidarda olan ve ekonomiyi bu hale getiren partiden ve halinizden memnunsanız diyecek bir şey yok. İYİ Parti şans verilmesi gereken bir parti. Genel Başkanımız Meral Akşener pırıl pırıl bir insan. Bir de bizi deneyin.  Daha önce oy verdiğiniz partilerle ihya mı oldunuz? Olmadınız, biz de olamadık.”