Eskişehir’de 31 Mart 2024 seçimlerinin sonucu çok merak ediliyor. AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığı için Nebi Hatipoğlu’nu, CHP Ayşe Ünlüce’yi, Zafer Partisi Oğuz Beki’yi ve İYİ Parti de Melih Aydın’ı açıklamıştı. Nebi Hatipoğlu’nun net bir şekilde favori olduğu seçimler öncesinde de tuhaf gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Melih Aydın ve Oğuz Beki çalışmalarına sessiz sedasız devam ederken CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce seçim çalışmalarına henüz başlayabilmiş değil. Ayşe Ünlüce stüdyoda çektiği ve greenbox teknoloji sayesinde sokakta görünmeyi başardığı video ile oldukça konuşulmuştu. Henüz sahaya inmeyen Ünlüce bu aralar kendisine verilen tebrik mesajlarını okumak ile günlerini geçiriyor.

8 Ocak 2024 tarihinde sahalara inen ve her gün birden fazla organizasyona katılan Nebi Hatipoğlu ise şehit haberi nedeniyle çalışmalarına ara vermişti. Nebi Hatipoğlu yarından itibaren sahalara geri dönecek ve seçmenlerle bir araya gelmeye devam edecek.

8 Ocak’ta Gar Düğün Salonunda bir konuşma yapan Nebi Hatipoğlu konuşmasını ‘kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız’ sloganı ile tamamlamıştı. Aynı slogan bugün CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz tarafından da kullanıldı. Yaşanan bu durum sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Konu ile ilgili sosyal medyada paylaşımların yapıldığı görüldü. Yaşanan bu durum sosyal medyada ‘CHP’liler Nebi Hatipoğlu’nu yakından takip ediyor’ şeklinde yorumlandı.