Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! Türk pasaportu kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü pasaportları belli oldu! Türk pasaportu kaçıncı sırada?

Netflix, televizyon uygulamasında önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Şirket, TV uygulamasında statik kutucuklar yerine büyüyen kutucuklar kullanmayı planlıyor. Bu değişiklik, içeriklerin fragmanlarıyla birlikte diğer bilgileri daha kullanıcı dostu bir arayüzde sunmayı hedefliyor.

Netflix'in kıdemli ürün direktörü Pat Flemming, değişiklikle ilgili olarak "Üyelerin bir içeriğin kendileri için uygun olup olmadığını daha kolay anlamalarını istedik" açıklamasında bulundu. Yapılan değişiklikle birlikte ana sayfanın işleyişinde de revizyona gidilecek ve yan panel üst tarafa taşınacak. Bu panelde arama, ana sayfa, diziler, filmler ve My Netflix başlıkları yer alacak.

Netflix, bu yeni tasarımı diğer yayın cihazlarını kullanan küçük bir abone grubu arasında test etmeyi planlıyor. Test sonuçları olumlu olursa, Temmuz ve Eylül ayları arasında abonelerin çoğuna özellikleri sunulacak.