Değişen tüketici alışkanlıkları küçük esnafı etkiledi Değişen tüketici alışkanlıkları küçük esnafı etkiledi

Odunpazarı Belediyesi'nin 60 yaş ve üstü vatandaşlar için hayata geçirdiği Koca Çınar Yaşam Merkezleri, renkli bir Bahar Şenliği düzenledi. Etkinlik, Emek Mahallesi Zümrüt Park'ta gerçekleştirildi ve katılım oldukça yüksekti.

Koca Çınarlar, günler öncesinden başlayan hazırlıklarla etkinliğe katkıda bulundular. Şarkılar söyleyip, şiirler okuyarak bir araya geldiler. Ayrıca oyunlar oynayıp, dans ettiler. Belediye Başkanı Kazım Kurt da Koca Çınarların yanında yer aldı ve onlarla birlikte eğlenceli anlar yaşadı.

Şenlikte konuşan Başkan Kurt, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti ve Koca Çınarlara sağlıklı günler diledi. Belediyenin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, kıdemli vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Başkan Kurt ayrıca, belediyenin kaynaklarının sınırlı olduğunu ancak vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bu çabaları sırasında bazı kısıtlamalarla karşılaşsalar da, vatandaşların refahı için mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı.