Türkiye Ziraat Odaları Birliğine (TZOB) bağlı Eskişehir Odunpazarı Ziraat Odasının 3. olağan genel kurulu yapıldı.

“BİZ ÇOK KONUŞTUK BUGÜN DELEGELERİMİZ KONUŞACAK”

Bu seçimin kendisi için çok değerli olduğuna dikkat çeken mevcut Başkan Naci Erdemli, “Kararınızı verirken vicdanınıza danışarak oy verin. Biz çok konuştuk bugünde delegelerimiz konuşacak.” dedi.

“MAKAMLAR MESLEK DEĞİLDİR”

Diğer aday Burhan Çelikoğlu, “Bize vereceğiniz görevin sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Bu sorumluluğun altından kalkacağımıza inancımız ve güvenimiz tam. Sizlerin hakkını hukukunu bu genç ekibimizle birlikte her platformda savunup temsil etmek boynumuzun borcudur. Bizler gerçek çiftçi ve üreticileriz bu sebeple sorunları çok iyi biliyor ve hep birlikte yaşıyoruz. Sorunların çözülmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Çiftçi ürünlerin değerlendirilmesi konusunda projelerimiz var. Kendi odamızın markası adı altında un, ayçiçeği ve bakliyat ürünlerini tüketiciye ulaştırmak istiyoruz. Yıllardır kullanılmayan atıl vaziyette olan odamızın internet sitesine aktif hale geçirerek çiftçilerimizi bilgilendireceğiz. Makamlar meslek değildir, elbet bir gün bitecektir. Bu sebeple odamızda görev yapan heyete teşekkür eder yeni seçilecek heyete başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

İki listeli seçimlerde Odunpazarı Ziraat Odası’nın yeni başkanı Burhan Çelikoğlu oldu. Delege oylarının 47’sını alan Burhan Çelikoğlu yeni dönemde Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı seçildi. Mevcut Başkan Naci Erdemli ise 43 oyda kalarak seçimi kaybetti.

Öte yandan Odunpazarı Ziraat Odası Genel Kurulunda Başkan seçilen Burhan Çelikoğlu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:

“İsmail Hakkı Eren, Şevket Çadır, Kadir Taşdemir, Hüseyin Altıntaş, Hayati Yendi, Satılmış Uzun, Ukaşe Aktaş, Enver Furtin, Recep Akalan, Nejdet Güven, Serhat Özkan, Gökhan Gürsoy, İsmail Keskiner, Nedim Kaymak, Muhittin Tan, İlyas Savaş, Hacı Veli Özdemir, Refik Çalık, Mustafa Cırık, Durmuş Akman.”