14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin belki de en kritik seçimi olacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Lider Ülke Türkiye hedefi taşıyan biz ülkücüler tarihimizin bu kritik virajında sen ben demeksizin kollarımızı sıvayarak hizmet için yola koyulduk. Necip Fazıl’ın "kim var! " diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım! " cevabını verici, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur! " duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik...’’ diye tanımladığı o gençler işte ülkücüler buradayız.

Ben de bugün tıpkı diğer dava arkadaşlarım gibi Türk Milletinin bu kutlu davasına daha iyi hizmet edebilmek için 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımız Bilge lider Sayın Devlet Bahçeli’nin henüz insanların tahayyül dahi edemediği günlerde ta 1992 yılında bizlere işaret ettiği 2023 Lider Ülke Türkiye hedefini içselleştirmiş olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı bugün Türkiye’yi boyunduruk altında tutmaya çalışan güçlerle mücadelesine canhıraş şekilde devam etmektedir. Bu mücadeledeki zaferi taçlandırmak için 14 Mayıs seçimlerinde biz de canla başla çalışacağız.

Bu mücadeleyi Eskişehir’de verecek olmak beni ayrıca heyecanlandırıyor. Zira ben Eskişehir çocuğuyum. Bu şehirde doğdum bu şehirde büyüdüm. Bu şehrin sokaklarında gezdim bu şehrin okullarında okudum. İlköğrenimimi Porsuk İlköğretim Okulu’nda tamamladım. Daha sonra 2009 yılında Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi’nden mezun oldum. Bu yıllarda Eskişehir Demirspor’da amatör olarak futbol oynadım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nde 2009 – 2012 yılları arasında eğitim gördükten sonra okulumdan ayrıldım. 2013 yılında yeni bir kariyer macerasına atılarak Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandım. Sakarya’da geçirdiğim üniversite yıllarımda Eskişehir’imi özlemediğim tek bir gün dahi olmadı. 2020 yılında mezun olduktan sonra Eskişehir Barosunda avukatlık stajımı tamamlayıp avukat olarak mesleğime başladım. Eğitim hayatım boyunca milliyetçi ülkücü hareketin bir neferi olmaktan hep şeref duydum. 2004 yılında kapısından girmekle şereflendiğim Eskişehir Ülkü Ocakları’nda okul başkanlığı, Ortaöğretim Masası Başkanlığı, Ülkü Ocakları İkinci Başkanlığı ve son olarak 2009 – 2011 yılları arasında Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevlerini üstlendim. 2007 seçimlerinde sokaklarda broşür dağıtan, mahallesine bayraklar asan, sonraki seçimlerde sandık görevlisi olarak görev yapan, MHP için kapı kapı gezerek oy toplayan, seçim atmosferini fiilen yaşamış bir teşkilatçıyım. Bunca yıl içinde bulunduğum Eskişehir teşkilatlarından bugün de aday adayı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Eskişehir halkına Eskişehir gençlerine fert fert ulaşacağız. Dertlerine sıkıntılarına çare olacağız. Gençliğin sesi olacağız. Eskişehir’in sesi olacağız. Eskişehir Halkı da bizim sesimizi duyacak göreceksiniz. MHP ve Cumhur İttifakı’nın vermiş olduğu mücadeleyi anlayacak. Gazi M. Kemal ATATÜRK’ ün ‘’Eskişehir'i ve Eskişehirlileri çok iyi tanırım. Milli Mücadele yıllarında büyük vatanseverlik ve üstün bir cesaretle mücadelemizin daima yanında olmuş, bu mücadeleye çok geniş yardımlarda bulunmuşlardır. Askeri harekat icabı, ordumuz Eskişehir ve Eskişehir Halkı'na büyük bir fedakarlık yüklemek mecburiyetinde idi. Bu bütün millet için fedakarane bir hareketti ve bu şehir halkı ona göğüs gerdi. Tebrik ederim. Gördüğüme göre şehir halkı aydın ve faaldir. Toprak verimlidir. Az zamanda zayiatı telafi edecekler ve fedakarlıklarıyla iftihar edeceklerdir.’’ Diyerek yere göğe sığdıramadığı Milliyetçi Eskişehir, benim aşık olduğum Eskişehir’dir. Aşığı olduğum Eskişehir tıpkı kurtuluş mücadelemize verdiği destek gibi bizim Türkiye Yüzyılı mücadelemize de destek verecektir. Buna canı gönülden inanıyorum. 

Bugün mübarek Ramazan Hilalini göreceğimiz gündür. Cenab-ı Haktan niyazım o dur ki; Ramazan ayı milletimize huzur sağlık ve mutluluk getirsin. Bugün Mübarek Ramazanın Hilalinde buluştuğumuz gibi 14 Mayıs’ta da hepimiz üç hilalde buluşalım.

HEP BİRLİKE ÖNCE TÜRKİYE DİYELİM…