MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Okan Ekşi şu ifadeleri kullandı;

“Kurtlar Sofrasının Aday Kurt’una; Aday Kurt'un son katıldığı programda yapmış olduğu çağrısı, siyasi gerçeklerden ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Milli duruşundan oldukça uzak, adeta kısıtlı hayal dünyasının ucube bir ürünü gibi. Kendi siyasi çıkarları için MHP'nin temsil ettiği değerleri hiçe sayarak, figüranı kendisi olan manipülatif bir siyaset oyununa tevessül etmiş.

Eskişehirli MHP seçmenin profili üzerinden yapılan genellemeler, sadece siyasi cehaletin değil, aynı zamanda aşağılama ile yoğrulmuş bir kibrin ürünüdür. Aday Kurt'un kendi siyasi ajandasını ortaya koyarken, gerçekleri nasıl çarpıttığını görmek, siyaset arenasından nasıl koparılmış olduğunu anlamamıza yetiyor. Ajandasına baktığında görmüş olduğu birtakım eski ihanet zevatının, son 15 yılda partimizin yanından bile geçemediklerini idrak ederek ve ajandasını güncelleyerek, hesaplamalarını buna göre yapmalarını öneriyoruz Aday Kurt’a. İlla tozlu raflardaki ajanda bilgilerine sadık kalarak siyaset yapmak istiyorsa, oy talep edeceği mercinin Milliyetçi Ülkücü Hareket olamayacağını idrak etmeleri kendi siyasi iklimleri açısından önemlidir. Buna rağmen o eski ihanet şebekesinden medet umacaklarsa, kendilerine İYİ bir YER, bir adres önerebileceğimizi de söylemek isteriz. Karşılık bulabileceklerini düşündüğümüz ihanet şebekesinin mevcut adresi de mekanı da bellidir ve Milliyetçi Ülkücü Hareket tarafından alenen bilinmektedir.
 
MHP olarak, Milli duruşumuzdan ve Ülkücü Hareketin ilkelerinden asla ödün vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz. Değişimci Aday Kurt'un kendi kırık kanadından yaptığı bu çağrısı, sadece komik olmakla kalmayıp, siyasi bir saflık örneği ve karşılıksız bir çek yaprağı olarak hafızalarda yerini alacaktır.
 
Aday Kurt'un bu tür çıkışları, sadece toplumun Milli duruşunu kendi siyasi kariyerine feda etme çabasının bir tezahürüdür. Eskişehir halkı ve Milliyetçi Ülkücü Hareket, MHP'nin sağlam duruşunu ve Ülkücü Hareketin temsil ettiği değerlere olan bağlılığını 31 Mart günü değerlendirecek ve gereğini yapacaktır.
 
Bu tip manipülatif çağrılar, gerçek siyasi arenada ciddiye alınmayacak kadar mesnetsiz olmakla beraber, sadece değişimci aday Kurt'un siyasi itibarını daha da zayıflatacaktır.
 
Ayırmadan Ayrışmadan Türkiye için Canla Başla… Eskişehir Bizim, Türkiye Hepimizin…”