Milyonlarca araç sahibi dikkat! 7 gün sonra faiziyle geri alınacak Milyonlarca araç sahibi dikkat! 7 gün sonra faiziyle geri alınacak

Olay, Bursa’da bir özel okulda yabancı dil öğretmenliği yapan şahıs, sınavdan 100 alan öğrencilere kahve ısmarlayacağını söyledi. Sınavda 14 yaşında ki kız öğrenci başarılı oldu. Öğretmen, kız öğrencisini evine davet ederek kahve ve alkol içtikten sonra cinsel istismarda bulundu. Kız öğrencinin  hal ve hareketlerinde değişimi fark eden aile, telefonuna bakarak kendinden 24 yaş büyük öğretmenle cinsel içerikli mesajları gördü. Aile, kızının telefonundan öğretmene mesaj atarak kafede buluşmak istediğini yazdı. Söyledikleri kafeye giden aile, bekleyen öğretmen ile önce tartıştı daha sonra kavga etti. Yaşanan tartışma sonrası aile, öğretmenin otomobilinin camlarını kırıp lastiklerini patlattı. Ailenin şikayet etmesi üzerine gözaltına alınan öğretmen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan  son kez hakim karşısına çıktı. Son savunmasını yapan öğretmen, “Tutuksuz yargılanmak istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti ‘Cinsel İstismar’ ve ‘Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçundan yargılanan sanık öğretmen 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.